Een succesvolle meeting is gestructureerd, en Idiligo biedt deze structuur middels scripts. Een script leidt je door het online-gesprek met je gesprekspartner.

Idiligo biedt kosteloze Public Scripts, Netwerk Scripts en eenvoudig in te richten Eigen Scripts.

Hoe bouw je Eigen Scripts?

Het maken van een Eigen Script begint met het uittekenen van de structuur. Dit kan een schets op een stuk papier zijn of een uitgetekende workflow met een professioneel pakket. Zie ons voorbeeld van een schets gemaakt met Cmap Cloud van ihmc. Daarna zet je de structuur om naar een Idiligo-script.

Voor het script gebruiken wij XML-code. Op eerste gezicht lijkt dit wat technisch, maar de praktijk valt erg mee. Probeer het gerust.

Voor het bouwen van scripts heb je een Idiligo Business of Plus account nodig en beheerdersrechten.