Eén van de meest aantrekkelijke elementen in een Idiligo sessie is het gebruik van de webcam. Echter is het kunnen gebruiken afhankelijk van een aantal elementen, zoals je lokale instellingen, de gebruikte internetbrowser en bijvoorbeeld het blokkeren van het webcam signaal door een firewall.

1. Test hier jouw webcam.

2. De internetbrowser dient WebRTC voor video en audio te ondersteunen. Wij raden de volgende browsers aan: Google Chrome | Mozilla Firefox | Opera. Bij gebruik van Internet Explorer of Safari kun je de WebRTC-Plugin installeren.

3. Het kan voorkomen, dat een firewall het video signaal blokkeert om dit te controleren kan je een port-test uitvoeren.