In Idiligo zijn een aantal instellingen mogelijk waarmee jouw Idiligo omgeving wordt gepersonaliseerd. Laat hiermee een professionele indruk achter bij de deelnemers aan jouw sessies.

Profielfoto

Na het inloggen klik je op je naam rechtsboven in het scherm en kan je de "gebruikerinstellingen" aanpassen. Upload jouw profielfoto. Deze is zichtbaar voor de deelnemers aan jouw sessie indien je de webcam hebt uitgeschakeld of dat een firewall deze blokkeert. Wij raden een foto aan met het formaat 4:3.

Logo

Na het inloggen klik je op je bedrijfsnaam rechtsboven in het scherm en kan je de "accountinstellingen" aanpassen. Hier kan je het logo van je bedrijf uploaden. Dit logo is zichtbaar voor de deelnemer aan de sessie.